Hele denne side er en annonce i samarbejde med Nortra Online.

A-kasser

A-kasser, også kaldet arbejdsløshedskasser, er en slags forsikring mod arbejdsløshed. Du betaler et kontingent for at være medlem af en a-kasse, og din a-kasse beskytter dig i tilfælde af du mister dit arbejde.

De fleste arbejdende danskere er medlem af en a-kasse hvilket også typisk anbefales den gængse lønmodtager.

En af de primære årsager til at være medlem af en a-kasse er at du i tilfælde af fyring og lign. er sikret økonomisk. Selvom du ikke umiddelbart forventer at miste dit arbejde kan det ofte betale sig at overveje en a-kasse alligevel, da ting altid kan gå galt. Selvom du ikke umiddelbart er i risiko for fyring kan din arbejdsgiver komme i økonomiske problemer, eller grundet nedskæringer have behov for at opsige dig. Derfor er a-kasser ofte en rigtigt god sikkerhed at have så man sover godt om natten velvidende at man ikke er i risiko for økonomiske problemer.

I vores oversigt herunder kan du se nogle af de mest brugte a-kasser i Danmark.

 

Populære a-kasser

Her kan du se en oversigt over nogle af de mest populære a-kasser i Danmark lige nu

 

Snow
Forest
Mountains
Mountains

 

Snow
Forest
Mountains
Mountains
 
 

Hvordan finder jeg den billigste a-kasse?

Det giver ofte mening at se på prisen på den a-kasse du melder dig ind i. De dækker nemlig allesammen det samme, og for en stor del af kunderne vil det derfor give mening blot at se efter en billig a-kasse i stedet for at vurdere mange andre elementer. Når det er sagt er der gode grunde til at se på mere end blot pris. Bl.a. udbyder forskellige a-kasser kurser, hjælp til jobsøgning osv., men hvis det blot er prisen du er ude efter, findes der et hav af hjemmesider der viser en god a-kasse sammenligning på tværs af alle a-kasser så du let kan få et prisoverblik før du beslutter dig.