Hele denne side er en annonce i samarbejde med Nortra Online.
Blog

Dit CV er den vigtigste del af dit ansøgningsmateriale

Dit CV er den vigtigste del af dit ansøgningsmateriale

Det første der kigger på når du sender en ansøgning er over 90% af gangene dit CV. Hvis det ikke fange interesse, så er der 47% i følge en rapport fra Ballisager, som slet ikke læser din ansøgning. 

Derfor er det også virkelig vigtigt at dit CV er godt. 

Nu har du muligheden for at modtage en CV gennemgang fra mig, og fordi du har set det via EB job, sparer du 100 kr hvis du bruger koden: EBjob når du tjekker ud.

Når du booker en CV gennemgang via siden, og bruger koden vil du modtage en vejledning om hvordan du sender dit CV til mig. Inden for 3 hverdage* efter jeg har modtaget dit CV vil modtage en video gennemgang af det med forslag til forbedringer.

Ønsker du en personlig gennemgang af dit CV, hvor du har mulighed for at stille spørgsmål er det selvfølgelig også en mulighed, du er velkommen til at kontakte mig hvis dette har interesse.

*Der tages forbehold for ekstraordinært travle perioder, hvilket du oplyses om ved køb - Er tiden ikke acceptable kan pengene selvfølgelig returneres.

Bestil dit CV gennemgang, og brug koden EBjob for at spare 100 kr.

 

Om Diana Nordstrøm:

Diana er Jobsøgnings- og karrierecoach. Hun har podcasten Jobeksperten, hvor hun giver dig interviews og solo-episoder om alt omkring jobsøgning. 

Diana vejleder jobsøgende og hjælper dem videre til deres næste job, om det er drømmejobbet eller det næste skridt på vej dertil. 

Hvis der er emner du ønsker at læse om her på bloggen eller høre om i en podcast episode, så skriv gerne en kommentar.