Hele denne side er en annonce i samarbejde med Nortra Online.

Dedicare

Dedicare
Vi søger sygeplejersker til et urinvejskirurgisk sengeafsnit i Vestdanmark. Vi ser gerne, at du har minimum 2 års erfaring som sygeplejerske – gerne fra et urologisk sengeafsnit. Vagterne er 07-15, 15-23 og 23-07. Det forventes, at man arbejder dag/aften eller dag/nat, men særlige ønsker kan imødekommes. Man arbejder hver 3. weekend. Dedicare er Nordens førende leverandør af sundhedsfaglige ydelser. Vi har i dag aktivitet og kontorer i Danmark, Sverige, Norge og Finland. I Dedicare Danmark bemander og rekrutterer vi sygeplejersker og speciallæger fra hele Norden til længerevarende vikariater af min. 6 måneders varighed. Vi er markedsledende i Danmark og har 20 år erfaring med rekruttering af sundhedspersonale - så du er i trygge hænder. Dedicare blev grundlagt i 1996 og blev børsnoteret på Nasdaq Stockholm i maj 2011.
Ansøgningsfrist:
30/11/2022
Dedicare
Vi søger sygeplejersker til ortopædkirurgisk sengeafsnit i Jylland. Afdelingen er veldrevet og med en erfaring afdelingsledelse. Vi ser gerne at du har erfaring fra nogle lignende, men det er ikke et krav. Vagterne er fra 7.00 – 15.00; 15.00 – 23.00 og 23.00 – 07.00 Dedicare er Nordens førende leverandør af sundhedsfaglige ydelser. Vi har i dag aktivitet og kontorer i Danmark, Sverige, Norge og Finland. I Dedicare Danmark bemander og rekrutterer vi sygeplejersker og speciallæger fra hele Norden til længerevarende vikariater af min. 6 måneders varighed. Vi er markedsledende i Danmark og har 20 år erfaring med rekruttering af sundhedspersonale - så du er i trygge hænder. Dedicare blev grundlagt i 1996 og blev børsnoteret på Nasdaq Stockholm i maj 2011.
Ansøgningsfrist:
30/11/2022
Dedicare
Vi søger 3 sygeplejersker til et spændende medicinsk afsnit i Jylland. Vi ser gerne at du har en særlig interesse i den ældre patient og måske erfaring hermed. Vagterne er 3-skriftet og du arbejder enten dag-aften eller dag-nat. Dedicare er Nordens førende leverandør af sundhedsfaglige ydelser. Vi har i dag aktivitet og kontorer i Danmark, Sverige, Norge og Finland. I Dedicare Danmark bemander og rekrutterer vi sygeplejersker og speciallæger fra hele Norden til længerevarende vikariater af min. 6 måneders varighed. Vi er markedsledende i Danmark og har 20 år erfaring med rekruttering af sundhedspersonale - så du er i trygge hænder. Dedicare blev grundlagt i 1996 og blev børsnoteret på Nasdaq Stockholm i maj 2011.
Ansøgningsfrist:
30/11/2022