Hele denne side er en annonce i samarbejde med Nortra Online.

Job i Aalborg

Måske kender du Aalborg for deres flotte vikingmuseum, for zoologisk have eller Jomfru Ane Gade. Aalborg har som Danmarks fjerdestørste by en masse at byde på – også jobmæssigt. Hvis du er på udkig efter et job i Nordjylland, er Aalborg et godt bud hvor du ikke skal gå på kompromis med muligheder og ambitioner. 

En af de største arbejdspladser i Aalborg, er i Aalborg Kommune. Her findes både jobs inden for administration og sagsbehandling, børn og unge, handicap og socialpsykiatri, it og kommunikation, køkken og rengøring, ledelse, social og sundhed, teknik og miljø, teknisk service og håndværk, undervisning og som elev. Du kan finde en oversigt over alle ledige jobs i kommunen på deres hjemmeside. Som arbejdsplads er kommunen bredt favnende, og giver jobmuligheder til mange forskellige fag. Derudover er Aalborg Universitetshospital og Aalborg Universitet, også at regne som nogle af de største arbejdspladser. Universitetet er ligesom de resterende videregående uddannelser og ungdomsuddannelsesinstitutioner et oplagt sted at søge for undervisere og pædagoger. Byen har også Aalborg Sportshøjskole, Folkeuniversitetet i Nordjylland, Aalborg Produktionsskole, EUX Business med flere. Mange kender også Aalborg Portland som Danmarks eneste cementproducent, og denne virksomhed tilbyder også en række stillinger inden for marketing, it, logistik og meget andet. 

Hvis du interesserer dig for en arbejdsplads med mange mennesker, er Aalborg Lufthavn en relevant overvejelse. På deres hjemmeside kan du løbende se nye jobopslag eller læse om de forskellige arbejdsområder. Her er både jobs til dig der ønsker at beskæftige dig med bagage og klargøring af fly, for service til passagererne, for sikkerhed og trafik, detail, håndværk eller administration. 

Med job eller bopæl i Aalborg har du ikke bare selve Aalborg by at glæde dig over. Inden for to timer i bil kan du også komme til Aarhus, Skagen, Viborg og områderne omkring Limfjorden. Selve Aalborg kan også ses som kulturby i den forstand at der ligger flere seværdigheder som Kunsten Museum of Modern Art og Utzon Center. Du finder også historiske oplevelser som Aalborgs Forsvars Og Garnisonsmuseum, Aalborg Kloster, Aalborg Historiske Museum og Budolfi Domkirke. Der er dermed meget at besøge og gøre brug af som familie i Aalborg, ligesom universitetsbyens sprudlende energi også er tiltrækkende for mange unge. 

Andre store arbejdspladser i Aalborg gælder for eksempel Siemens Wind Power, Spar Nord Bank, Telenor og Flyvestation Aalborg. Ved at undersøge de respektive virksomheders hjemmeside og profil, kan du gøre op med dig selv om disse er interessante for dig at søge job inden for. Mange store virksomheder har en jobside hvorpå du kan se ledige jobs og nogle steder oprette jobagenter. Det er også altid en mulighed at søge uopfordret. 

Aalborgs størrelse og centrum gør den nordjyske by meget attraktiv at bo i. Når du er inden i centrum har du alt hvad du har brug for – og så får du endda lov til at betale mindre end i København; Dette gælder både som studerende og familie. Måske ligger dit næste job i Aalborg!