Hele denne side er en annonce i samarbejde med Nortra Online.

Job i Aarhus

Aarhus er med sine ca. 350.000 indbyggere i kommunen Danmarks næststørste by. Det betyder også at byen byder på et rigt by- og kulturliv med gode muligheder for oplevelser som musik, teater og museer samt markeder, festivaler og festlige arrangementer i løbet af året. Heriblandt findes NorthSide, Aarhus Festuge, Aarhus Cocktail Festival og SPOT Festival. Derudover befinder nævneværdige Moesgaard Museum og ARoS sig også nær byen, som begge er anerkendt og anses som nogle af Aarhus’ største attraktioner. 

Hvis du er interesseret i jobs inden for service og detailbranchen, byder Aarhus på mange muligheder i form af store butikscentre, som Bruuns Galleri, Storcenter Nord og Bazar Vest, såvel som stormagasinerne Salling og Magasin i indre by. Derudover byder gågaden på et hav af mangeartede butikker, restauranter og lignende. Med et job inden for service og detail kan du komme helt tæt på Aarhusianerne og de mange turister der især i sommerperioden besøger den jyske hovedstad. Nede omkring bymidten og åen vrimler det med cafeer og barer. Her er der sikkert også brug for sæsonassistance. 

Aarhus er også en såkaldt uddannelsesby, da videregående uddannelsesinstitutioner som Aarhus Universitet, Danmarks Medie- og Journalisthøjskole, Erhvervsakademi Aarhus og VIA University College holder til her. Byen har rent faktisk Danmarks højeste koncentration af studerende i forhold til antal indbyggere. Det betyder at Aarhus med sine mere end 50.000 studerende også har mange gode tilbud og muligheder for unge. Dette giver byen et ungt præg og en smittende vitalitet. Sammen med det gode foreningsliv betyder det også, at der er pladser for personer med undervisningskompetencer inden for en række områder.

Flere store danske virksomheder som Vestas Wind Systems, Arla Foods og Salling Group har hovedsæde i Aarhus. Ligesom en lang række andre store virksomheder, åbner disse op for en bredere vifte af arbejdspladser for dig der søger ledige jobs i Aarhus. Leder du derfor efter ledige jobs i Aarhus, kan du med fordel undersøge hvilke virksomheder med domicil i Aarhus der arbejder indenfor det felt hvori du har kompetencer.

Selve Aarhus Kommune dækker desuden over en række større omkringliggende byer og bydele som Lystrup, Mårslet, Løgten og Viby. Også her finder du jobmuligheder inden for diverse brancher. Med et job lidt ude i kanten af Aarhus, vil du stadig have kort transporttid til centrum, hvor mulighederne er mange. Hvis horisonten åbnes til at dække over de omkringliggende byer og bydele, åbnes der også op for flere jobmuligheder. Fordelen er her, er man hurtigt har mulighed for at komme ind til bylivet hvor intet mangler. 

Søg blandt jobs inden for eksempelvis informationsteknologi, økonomi, salg og kommunikation eller inden for området sundhed. Grundet kommunes størrelse er der mange forskelligartede jobs at søge i og omkring Aarhus. Der er behov for flere forskellige personligheder og kompetencer i en by som Aarhus hvor der både findes hoteller, IT-virksomheder, sundhedshuse, forlag og byggepladser. Dette åbner op for mangeartede jobs som receptionist, IT-ledelse, sygeplejerske, oversætter og ingeniør. Også kommunen har flere jobmuligheder hvis du er interesseret i at arbejde med for eksempel børn og unge, kultur og borgerservice, teknik og miljø eller sundhed og omsorg. Hvis dette er noget for dig, kan du bevæge dig ind på Aarhus Kommunes hjemmeside, hvor jobopslag og lignende løbende kommer op. 

Der er uden tvivl mange fordele ved at flytte til en af Danmarks største byer – især jobmæssigt, fordi en større by også har behov for flere hænder. Selve Aarhus Kommune er Jyllands største arbejdsplads og har i ca. 28.000 kollegaer – og det kan du blive en del af. Byen er for dig der gerne vil have bylivet tæt på og som måske har familie i andre dele af Jylland. Prismæssigt er Aarhus billigere at bo i end København – og selvom byen ganske vist også er mindre, så har Aarhus meget af det samme at byde på i forhold til kultur og byliv. 

Der er rig mulighed for at opleve lækker arkitektur og design i smilets by. Hop en tur på cyklen (og få sved på panden af de mange bakker!) og oplev steder som Isbjerget i vandkanten i Aarhus Ø, Den Uendelige Bro nedenfor Varna Palæet, Your Rainbow Panorama af Olafur Eliasson på toppen af ARoS eller besøg Marselisborg og den tilhørende Slotspark eller Dyrehave i den nordlige del af Aarhus. De mange attraktioner gør byen tiltrækkende for både unge studerende såvel som børnefamilier, eller for dig der gerne vil have smuk natur og rige oplevelser i kun en letbanes afstand. Tager man blot en tur ned på DOKK1, Aarhus Hovedbibliotek og Borgerservice beliggende på havnen, ser og mærker man hurtigt hvor omfavnede byen er. Her finder man nemlig både børnefamilier som gør brug af legestationer og arrangementer som oplæsning, studerende der forbereder sig eller skriver opgaver, og ældre som nyder udsigten med en god bog fra det kulturelle samlingspunkt.