Hele denne side er en annonce i samarbejde med Nortra Online.

Job i Køge

Selve bybilledet i Køge midtby bærer præg af ældre historie og smukke gamle bygninger. Det er blandt andet her du finder Danmarks ældst daterede bindingsværkshus, det gamle rådhus og den gotiske Sankt Nicolai Kirke. Hvis du søger et job i Køge, kan du glæde dig over al den hygge der følger med. Byen har nemlig generelt flere gamle bindingsværksbygninger der giver en helt særlig stemning – så god endda, at byen blev kåret som Danmarks hyggeligste handelsby i 2020. I din fritid kan du også tage med på byvandring for at høre mere om den spændende handelsby. 

Med et job i Køge er du kun en S-togsforbindelse fra København eller lynhurtigt på motorvejen. Du er dermed ikke så langt væk fra flere store byer, men får samtidig mulighed for at blive en del af Køges hyggeligt og mere intime bymiljø. Der går derudover også færgeforbindelser til Bornholm. 

Af store virksomheder i Køge findes blandt andet supermarkedskæden Netto og Junckers Industrier A/S som er førende producent inden for træpleje. 

Køge byder på flotte områder der blandt andet er egnet godt til cykelferie. Tag familien med langs Å-stien eller langs Køge Bugt! Der findes også andre kulturoplevelser for hele familien såsom Kunstmuseet KØS eller Vikingeborgen. Det er også oplagt at tage i Køge svømmehal eller en tur i Køge Marina, ligesom du på Køge Torv kan nyde menneskene og vejret.

Er du ledig og ønsker at søge job i Køge, kan du med fordel besøge kommunens hjemmeside. Herfra får du adgang til en jobbank samt yderligere information. Søg for eksempel job i en virksomhed som VEKS, Nomeco, SOS Dansk Autohjælp, Bravida eller Cook Medical.