Hele denne side er en annonce i samarbejde med Nortra Online.

Job i Kolding

Kolding er en dejlig fjordby og en del af Trekantområde sammen med byer som Fredericia og Kolding. 

I og nær byen er der især jobs at søge inden for industri og håndværk, særligt inden for mekanik som blandt andet tekniker, automatikmontør, servicemontør og mekaniker. Der er også et job i Kolding at hente inden for økonomi og kontor som for eksempel revisor, konsulent, regnskabsassistent, servicerådgiver eller business controller. Se blandt andet nærmere på bilforhandleren P. Christensen A/S eller Alux der blandt andet har en serviceafdeling i Trekantområdet.  

Hvis du gerne vil give dig i kast med ledelse inden for eksempelvis IT, detail, HR eller projektledelse, finder du også flere muligheder blandt Vejles mange butikker eller en virksomhed som Davidsens Tømmerhandel A/S. Brænder du for at arbejde inden for detailhandelen, kan du også udforske Kolding Storcenter der med over 100 butikker åbner op for både ledelses- og assistent-stillinger. Centret rummer blandt andet både boligbutikker som Imerco, Søstrene Grene og H&M Home, tøjbutikker som gina tricot, samsø samsø og Vero Moda samt butikker inden for pleje og skønhed som Helsemin og Rituals. 

Kolding har et rigt sports- og foreningsliv med plads til god fysisk udfoldelse i blandt andet Kolding-Hallen og Kolding Ketcher Center. Der findes mange idrætsklubber, fodboldbaner og omkringliggende idrætshaller i byen. 

Med job i Kolding er du tæt på seværdigheder som historiske Koldinghus eller museer som Trapholt og Dansk Sugeplejehistorisk Museum.

Andre store virksomheder i og omkring Kolding dækker blandt andet over Collstrop – Dansk Træimprægnering, Georg Jensen Damask og Merrild Kaffe. 

Med et job i Kolding er du også garanteret god underholdning og et rigt kulturliv i din fritid. Vejle arrangerer mange årlige arrangementer som blandt andet koncerter på Godset, teater i Kolding Teater, Dronning Dorothea Teatret eller Kolding Egnsteater ligesom der findes et Majmarked, Plantemarked og Pinsemarked. Kolding tilbyder desuden flere jazzarrangementer og rockkoncerter.