Hele denne side er en annonce i samarbejde med Nortra Online.

Job i Næstved

Mange genkender måske Næstved ud fra sin flotte arkitektur der har rødder i middelalderen. Udover at vække historisk interesse, har Næstved også et rigt musik-, oplevelses- og teaterliv. Det er blandt andet her du kan tage en tur i BonBon-Land eller besøge Gavnø Slot. I Næstved er der et stort og godt foreningsliv – så hvis du brænder for en bestemt sport, kan dit næste job i Næstved blive inden for en idrætsgren eller for eksempel som del af Næstved Arena eller Næstved Stadion. 

Generelt ses i landet en tendens til at gå fra industri til servicesektoren. Også i Næstved, hvor indbyggertallet er stigende, er der blandt andet mange ansatte hos kommunen – især efter Næstved er blevet hovedsæde for Næstved Kommune. Hvis du ønsker et job i Næstved inden for service, er der altså en del at vælge imellem. 

Søger du job i Næstved, har du mulighed for at blive en del af de knap 4000 virksomheder med domicil i byen. Disse omfatter blandt andet Kähler Keramik, Emerson Electrics, DiBa Bank  og DP Danmark A/S, som også er en af de største arbejdsgivere i byen.

Hvis du er med job i Næstved er interesseret i at arbejde med medier og tekst, har mediekoncernen Sjællandske Medier en afdeling i byen. Har du erfaring inden for detailhandel, er det også en mulighed at undersøge de mange butikker i centrum af byen langs gågadenettene. Derudover findes også Næstved Storcenter hvoromkring flere varehuse, som Harald Nyborg og Bauhaus også er beliggende.

Næstved tilbyder som de fleste andre større danske byer også et bredt udvalg af undervisningsinstitutioner. Disse rummer både ungdomsuddannelser, som Herlufsholm Kostskole, såvel som omkring sytten folkeskoler og derudover en række undervisningstilbud.

I byen findes også flere turistattraktioner og kultursteder, som kan være attraktive for dig der leder efter mulighed for at udfolde dine formidlings- og/eller kommunikationsevner. Disse indebærer blandt andet Medicinsk-Historisk Museum, Næstved Museum og Næstved Automobilmuseum.