Hele denne side er en annonce i samarbejde med Nortra Online.

Job i Odense

Som Danmarks tredjestørste by har de fleste nok enten besøgt Odense eller en forbindelse dertil. Byen er kendt som Fyns hovedstad og har over 180.000 indbyggere. Gennem den ældre del af byen går Odense Å der er over 50 kilometer lang. Den hyggelige by rummer flere desuden flere grønne områder hvor både odenseanere og turister får frisk luft og et pusterum. Tag for eksempel i Kongens Have eller Munke Mose. Odense Kommune rummer flere byer, og det er også her langt de fleste bor. Samlingspunktet er alligevel Odense C der ligesom andre danske storbyer tilbyder en bred vifte af kultur og byliv. 

Man kommer heller ikke uden om at Odense er den folkekære H. C. Andersens fødeby. Derfor er museet H. C. Andersens hus med tilhørende have også en stor del af byens historie såvel som turistattraktion. Ligeledes er både Odense Zoo, Odense Teater, Carl Nielsen Museet og frilandsmuseet Den Fynske Landsby store kulturattraktioner i byen. 

Der findes flere store virksomheder med domicil i Odense, heriblandt bryggeriet Albani, Daells Bolighus, Harald Nyborg, Odense Marcipan og Orifam. Derudover huser Rosengårdcentret over 150 butikker og udgør et af Danmarks både ældste og største shoppingcentre. Hvis du leder efter et job i Odense, kan du med fordel lave en søgning over virksomheder i byen. Herudfra kan du sortere efter din branche eller felt og derudfra danne et overblik over dine muligheder for et job i Odense. Hvis du generelt leder efter et job på Fyn, er det stadig let at komme rundt med bil hvis man bor i Odense. På den måde åbner mulighederne sig for flere arbejdspladser, uden at du skal for langt væk fra et større bymiljø og hvad dertil hører. Der findes mange ledige jobs på Fyn – du kan blandt andet søge efter ledige stillinger på kommunens hjemmeside. 

Det har tidligere primært været København og Aarhus der har været hjem for brede uddannelsesmuligheder og universiteter. Men efter blandt andet Syddansk Universitet i 1998 kom til sammen med blandt andre Erhvervsakademiet Lillebælt, der tilbyder korte og mellemlange videregående uddannelser, er Odense vokset til en studieby. Det betyder også at bylivet er tilpasset til de mange unge studerende og tilflyttende, hvorfor der både findes et sprudlende natteliv samt en del større arrangementer som koncerter og events. Der er derfor også opført en række kollegier i byen til de flere tusinde studerende. Søger du job som underviser eller lærer, finder du flere muligheder blandt Odenses mange skoler og uddannelsesmuligheder. Der findes især flere praksisnærende uddannelser rettet mod erhvervslivet inden for økonomi, salg og marketing, produktion og logistik samt byggeri og energi. I en anden boldgade finder man Det Fynske Kunstakademi og Syddansk Musikkonservatorium. 

Tag en søgning indenfor dit felt, hvad end det omhandler sundhed, kommunikation, handel, service, håndværk eller lignende – Odense er en stor by med mange forskellige muligheder. Med et job i Odense er du sikret hyggelige gader og mennesker omkring dig. Der findes et hav af spisesteder og cafeer til en hyggestund med de nærmeste eller som mødested for dine nye forbindelser.