Hele denne side er en annonce i samarbejde med Nortra Online.

Job i Randers

Den bakkede østjyske by Randers er hjem for over 60.000 personer og rummer som kommune endnu flere. Byen er blandt andet kendt for Randers Regnskov, som er en stor attraktion i området. Den tropiske zoo beskæftiger omkring 40 fastansatte og 60 sæsonmedarbejdere. De fastansatte holder blandt andet til som en del af salg og marketing samt administration. Hvis du leder efter et job i Randers i skolernes sommerferie eller efterårsferie, er Randers Regnskov et godt bud til dig der ønsker at arbejde med formidling og som desuden er dyreinteresseret. Formidlingsevnerne kan også udfoldes i form af et job i Randers’ museer som for eksempel Kulturhuset der rummer flere mindre museer, et bibliotek og stadsarkiv. 

Byen huser flere større både danske og internationale virksomheder og er desuden lokation for flere store afdelinger. Det drejer sig blandt andet om store virksomheder som Tulip Food Company og Danish Crown. Hos sidstnævnte er der både jobs at finde inden for selve produktionen, i forhold til kontor eller for eksempel som elev eller studiemedarbejder. 

Byens kommune er en af landets største, hvilket især åbner muligheder for job heri. Find dit næste job i Randers Kommune inden for administration, arbejdsmarked, omsorg eller eksempelvis som pædagog. 

Søger du job i Randers inden for detailbranchen, kan du med fordel rette dit blik mod gågaden og de omkringliggende veje eller mod Randers Storcenter i den sydlige del af byen. 

Randers har desuden en selvejende institution for erhvervslivet, nemlig Erhverv Randers, der blandt andet tilbyder gratis vejledning af virksomheder og iværksættere. Randers er dermed en god kommune at starte virksomhed i, da institutioner som Erhverv Randers agerer talerør for de lokale virksomheder. 

Randers ligger godt i den danske top når det kommer til sport. Både i fodbold, hvor Randers FC repræsenterer Superligaen, og i håndbold markerer Randers sig særligt ud nationalt. Derudover findes inden for sportsgrene som roning og kajak også et godt foreningsliv i byen.