Hele denne side er en annonce i samarbejde med Nortra Online.

Job i Ringsted

Ringsted placerer sig godt og vel lige midt på Sjælland og er en ret moderne by. Et af de mest kendte steder i byen er Sankt Bendts Kirke der rummer flere kongelige grave som Valdemar Sejr og Knud den 6.

Byens største arbejdsplads er uden tvivl slagteriet Danish Crown der har cirka 900 ansatte i Ringsted. Virksomheden rummer stillinger som blandt andet slagterelev, reparatør og teknikker, tarmrenser med flere. Det er også muligt at søge uopfordret eller søge praktikplads. 

I Ringsted findes en del folkeskoler og privatskoler, ligesom også Midtsjællands Gymnasium STX samt Zealand Business College holder til her. Der er derfor rig mulighed for at arbejde med børn og unge både som underviser, pædagog, speciallærer eller lignende. Hvis du ønsker at søge job i Ringsted som underviser, er det også muligt at søge i kommunen.

Hvis du er interesseret i at blive en del af Ringsteds kulturliv, bliver du bestemt ikke skuffet. Byen afholder flere månedlige arrangementer forskellige steder, blandt andet i MovieHouse, Høm Kirke, Klostermarkskirken, Ringsted Museum & Arkiv samt i Ringsted Kongrescenter. Sidstnævnte huser også arrangementer og events inden for komik, koncerter og anden underholdning. 

Ligesom andre kommuner, tilbyder Ringsted Kommune et erhvervsservicetilbyd til virksomheder og iværksættere i byen; nemlig Ringsted Erhverv. Her har du mulighed for at få sparringspartnere, viden inden for opstart af virksomhed, mulighed for at danne forbindelser og generelt komme godt ind i erhvervslivet. Byen har dermed gode forudsætninger hvis du gerne vil skabe dit eget job i Ringsted.

For dig der søger job i Ringsted indenfor sundheds- og plejesektoren ligger flere muligheder på en række plejecentre og institutioner. Disse områder søger tit ekstra hjælpende hænder. Du finder også Ringsted Syge der har en psykiatrisk afdeling, en klinisk biokemisk afdeling samt en driftsafdeling. Dette sygehus vil dog i fremtiden flytte til Universitetssygehuset i Køge.