Hele denne side er en annonce i samarbejde med Nortra Online.

Job i Sønderborg

Sønderborg er på mange måder en meget fin by og samtidig nok en af de danske byer med mest historie. Selve Sønderborg er Sønderjyllands største by med sine knap 30.000 indbyggere. 

Erhvervsmæssigt er Sønderborg især en by for dig med kompetencer inden for maskin- og elektronikindustrien, IT eller tele. Det er i høj grad uddannede ingeniører der har virksomheder i Sønderborg. Kan du genkende dig selv i disse felter? Så er job i Sønderborg måske et godt bud til dig. Du findes måske dit næste job i virksomheder i Sønderborg som Saab Danmark, OJ Electronics eller Agramkow Fluid Systems. Kører man en tur nordpå til Nordborg, finder man blandt andre Danfoss der også åbner op for en længere række af stillinger. Den største arbejdsplads findes hos selve kommunen, så her er der også mulighed for at komme ind med både baggrund i administration og borgerservice eller inden for psykiatri, rengøring, kultur eller undervisning. Og netop undervisning er også en mulighed hvis du søger job i Sønderborg. Byen har nemlig flere forskellige uddannelsesinstitutioner som privatskoler, gymnasier og erhvervsuddannelser. Heriblandt findes Erhvervsakademi Sydvest, EUC Syd, Sønderborg International School og Idrætshøjskolen i Sønderborg. De forskellige institutioner tilbyder forskelligartede fag på både gymnasialt niveau, men også inden for teknologi, markedsføring og innovation. Sønderborg er altså en by der appellerer bredt, om som giver flere erhvervsmuligheder. 

Med job i Sønderborg får du glæde af en smilende by med en helt særlig nationalfølelse og stolthed. Byen er stor nok til at have mange muligheder – både uddannelses- og erhvervsmæssigt, ligesom attraktioner som historiecenteret på Dybbøl Bakke ved Dybbøl Mølle, Ringridermuseet og Danfoss Universe i Nordborg trækker turister fra hele Danmark. Derudover er man selvfølgelig tæt på Tyskland, hvilket åbner op for forskelligartede ture som indkøb og ferier.