Hele denne side er en annonce i samarbejde med Nortra Online.

Job i Silkeborg

I kuperet terræn og med Gudenåen inde i centrum blomstrer Silkeborg med sin smukke natur, rige kulturoplevelser og gode stemning. Byen ligger med under et times kørsel fra både Herning og Aarhus – så mulighederne omkring er mange!

Med mulighed for at sejle på Gudenåen, ”bestige” Himmelbjerget, besøge Museum Jorn og gå en af de 300 km afmærkede vandreruter, er der nok aktiviteter i Silkeborg alene til at underholde både unge og ældre. 

Erhvervsmæssigt har koncerner som Jyske Bank og virksomheder som Sport 24 A/S domicil i den midtjyske by. Jyske Bank Koncernen har over 3000 heltidsmedarbejdere der fordeler sig inden for blandt andet som bankrådgivere, finansøkonomer, kundemedarbejdere, erhvervsrådgivere, softwareudviklere, rengøringsassistenter, advokater, analytikere med flere. Koncernen tilbyder dermed en lang række forskellige stillinger som både kan søges uopfordret eller ved jobopslag. Også virksomheden Norlys med hovedsæde i Silkeborg tilbyder mange arbejdspladser. Her kan du søge job med erfaring inde for forskellige felter – især IT-området. Ydermere finder du job i Silkeborg inden for IT hos en virksomhed som JN Data A/S, også ejet af blandt andet Jyske Bank, der leverer IT-infrastruktur og -drift og som har over flere hundrede ansatte.

Hvis du søger job i Silkeborg, kan du også få glæde af de mange outdoor-aktiviteter som kanosejlads eller vandreture. Byen byder på mange naturskønne omgivelser for et dejligt pusterum og mere familietid. Tag en tur til en af de mange omkringliggende søer, kom tæt på dyr og fisk i AQUA Akvarium og Dyrepark eller tag med familien ind og se Tollundmanden på Museum Silkeborg. 

Silkeborg er også sted for flere gourmetrestauranter for uforglemmelige gastronomiske oplevelser. Der findes også mikrobryggerier, hyggelige cafeer, et festligt natteliv med cocktailbarer og særlige gårdbutikker, der alle er med til at give Silkeborg en helt fantastisk by-stemning. Langs Gudenåen finder du godt med spisesteder med lidt til enhver smag.