Hele denne side er en annonce i samarbejde med Nortra Online.

Job i Thisted

Byen Thisted er en hyggelig handelsby med mange lokale butikker og specialiteter. Byen ligger ved Limfjorden og er hovedbyen i det Nordvestjyske område Thy og er blandt andet kendt for deres specialøl-bryggeri Thisted Bryghus.

Det er især virksomheder inden for fødevareproduktion der er at finde i købstaden. Dette drejer sig blandt andet om, som tidligere nævnt - Thisted Bryghus, Premier Is, Tican Slagteriet, Dragsbæk Magarinefabrik og Dagsbæk Maltfabrik. 

I behandlerhuset Dokken findes en række sundhedspraksisser og dermed arbejdspladser som blandt andet læge eller speciallæge. 

Thisted har et rigtig kulturliv mere flere faste kulturhuse og museer samt årlige koncerter og arrangementer. Af større arrangementer findes blandt andet Alive Festival, Thy Rock og Thy Kammermusikfestival. Derudover er der rig mulighed for at få kulturel kapital i for eksempel kulturhuset Plantagehuset, på Thisted Museum eller i Musikteateret. Disse steder udgør en stor del af byens kulturelle sfære, så hvis du søger et job i Thisted inden for dette felt, kan det være oplagt at undersøge de forskellige steder nærmere.

Søger du job i Thisted, er du ikke langt fra smuk natur. Der findes blandt andet både Cold Hawaii som er et surferparadis i Danmark, Nationalpark Thy med lækkert sand og smukke omgivelser samt imponerende klipper i Bulbjerg Fuglefjeld.   

Thisted Kommune søger også pædagoger og sygeplejersker til institutionen Møllehuset – en døgninstitution der blandt andet arbejder med børn og unge med særlige plejebehov. Derudover søger Thisted Kommune også generelt medarbejdere inden for forskellige områder, dette gælder blandt andet løn og personale samt plan og miljø. 

Omvej hvad der er vigtigst for dig på en arbejdsplads og tag et kig på de forskellige ledige jobs i Thisted for eventuelt at indsnævre dit felt. Der findes på nuværende tidspunkt flere institutioner, virksomheder og kommunalt ejede huse der leder efter flere hænder.