Hele denne side er en annonce i samarbejde med Nortra Online.

Om os

Velkommen til Ekstra Bladet Job

Vi forsøger at finde det helt perfekte match mellem jobsøger og arbejdsgiver.

 

Et samarbejde mellem Ekstra Bladet og Nortra Online

Denne side er et partnerskab mellem Ekstra Bladet og Nortra Online. I det daglige drives siden af Nortra Online. Sammen vil Nortra online og Ekstra Bladet forbedre oplevelsen for jøbsøgende som kæmper med at finde det næste rigtige skridt i karrieren som kan være enormt svært. Samtidig vil vi gøre det lettere for Danske virksomheder at finde kvalificeret og dygtig arbejdskraft til de tusindvis af stillinger som er ledige.

 

Jobsøgning frustrerer desværre mange

Årsagen til at vi har valgt at forsøge at hjælpe jobsøgere og virksomheder er, at jobsøgning - og ansættelse - desværre stadig er en meget frustrerende process for alle der er involveret.

For jobsøgere føles det som om man sender hundredevis af ansøgninger, og hvis man endelig hører tilbage er det et standardsvar som siger at man ikke er gået videre i processen. For folk der ansætter kan det være utroligt svært i et presset jobmarked at få adgang til dygtige kandidater, som passer ind i både kultur og budget.

Vi håber, at vi kan give alle en bedre oplevelse af jobsøgning, og at vi sammen kan forbedre et marked som i den grad trænger til det.

 

Hvis du har nogle idéer til hvordan vi kan forbedre vores service skal du være mere end velkommen til at kontakte os med dine idéer og feedback. Vi vil rigtigt gerne høre fra dig.