Hele denne side er en annonce i samarbejde med Nortra Online.

Privatlivspolitik

Denne privatlivspolitik dækker oplysninger Nortra Online ApS indsamler fra brugere og besøgende på EB Job og relaterede tjenester. Nortra Online ApS respekterer din ret til privatliv og er forpligtet til at beskytte dit privatliv, herunder sikker håndtering af dine personlige oplysninger. Denne privatlivspolitik angiver detaljer om de oplysninger, som vi kan indsamle fra dig, og hvordan vi kan bruge disse oplysninger. 

Ved at bruge tjenesterne og acceptere denne Privatlivspolitik, giver du dit samtykke til indsamling, brug, videregivelse og anden håndtering af dine oplysninger som beskrevet nedenfor.

Hvis du bor i Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde, er den registeransvarlige for dine personoplysninger Nortra Online ApS med adresse på Maglebjergvej 6, 2800 Kongens Lyngby.

 

 1. Oplysninger, vi indsamler fra dig

 

Når du besøger vores hjemmeside, kan vi indsamle eller bede dig om at give visse oplysninger til eksempelvis oprettelse af konto og brug af service på en række forskellige måder. Disse oplysninger kan omfatte: enhver information, der identificerer dig, såsom navn, fødselsdato, e-mailadresse og CV

 

Oplysninger leveret/indsendt af dig

 

    Kontaktoplysninger, såsom navn, adresse, e-mailadresse og telefonnummer;

    Forsendelsesadresse og faktureringsadresse inklusive kreditkort og betaling

 

 Oplysninger, vi får fra din brug af vores tjenester

 

    Oplysninger fra tredjeparter

    Automatisk indsamlede oplysninger

    Cookies og lignende teknologier (f.eks. Google Analytics)

    Enheder (dvs. IP-adresse)

    Logs

    Placeringsoplysninger

    Online Analytics-udbydere (dvs. Google Analytics)

    Udbydere af reklameteknologi

 

 1. Hvordan vi bruger dine personlige oplysninger

 

Nortra Online ApS kan bruge dine personlige oplysninger til at:

    Oprette og administrere din konto, når du registrerer, bruger eller køber vores service;

    Bekræfte din identitet og tilgængelighed til vores service;

    Give dig teknisk og kundesupport;

    Kommunikere med dig og administrere din servicedeltagelse;

    Evaluere og forbedre kvaliteten af ​​vores produkter, tjenester og websteder;

    Give dig en tilpasset oplevelse, når du besøger vores hjemmeside;

    Yde vores service;

    Håndhæve vores juridiske rettigheder eller overholde lovkrav; og

 

Nortra Online ApS kan kombinere personlige oplysninger fra én tjeneste med oplysninger, herunder personlige oplysninger, fra andre tjenester.

Vi vil bede om dit samtykke, før vi bruger oplysninger til andre formål end dem, der er angivet i denne privatlivspolitik.

 

 1. Hvilket juridisk grundlag bruger vi for at behandle dine personlige oplysninger?

Samtykke

Når du modtager vores materiale, eller når du linker din EB Job-konto til din sociale netværkskonto, giver du dit samtykke til, at dine personlige oplysninger vil blive behandlet af os, og vi er afhængige af dette samtykke. Du har til enhver tid ret til at trække dit samtykke tilbage. Vi stopper med at behandle data, efter at samtykket er trukket tilbage, hvor samtykke er det eneste juridiske grundlag for behandlingen.

 

Når du opfylder en kontrakt

Nortra Online ApS vil også behandle dine personlige oplysninger, når vi skal opfylde en kontrakt med dig.

 

Berettiget interesse

Nortra Online ApS behandler også dine data, når det er i vores legitime interesse at gøre dette, og når disse interesser ikke tilsidesættes af dine databeskyttelsesrettigheder.

 

Vores legitime interesser omfatter:

 •     at sikre vores tjenesters sikkerhed og integritet og at sikre, at vores websteder og apps fungerer effektivt;
 •     salg og levering af varer og tjenester til vores kunder;
 •     beskyttelse af kunder, medarbejdere og andre individer og opretholdelse af deres sikkerhed, sundhed og velfærd;
 •     promovering, markedsføring og reklame for vores produkter og tjenester;
 •     afsendelse af salgsfremmende meddelelser, som er relevante og skræddersyet til individuelle kunder;
 •     at forstå vores kunders adfærd, aktiviteter, præferencer og behov;
 •     at forbedre eksisterende produkter og tjenester og udvikle nye produkter og tjenester;
 •     håndtering af kundekontakter, forespørgsler, klager eller tvister; og
 •     opfylder vores pligter over for vores kunder, kolleger, aktionærer og andre interessenter.

 

Behandlingen er nødvendig på grund af en juridisk forpligtelse, der gælder:

Nortra Online ApS kan behandle dine data for at overholde vores juridiske og regulatoriske forpligtelser, såsom forebyggelse, efterforskning og opdagelse af kriminalitet, bedrageri eller asocial adfærd og retsforfølgelse af lovovertrædere, herunder samarbejde med retshåndhævende myndigheder. Dine data kan blive behandlet for at opfylde gældende lov eller håndhævelig anmodning fra regeringen.

 

 1. Dine rettigheder

Når du bruger vores tjenester, bestræber vi os på at give dig adgang til dine personlige oplysninger, som vi behandler. Desuden kan du opdatere dem, hvis de ikke er korrekte, eller slette dem eller fjernes fra vores system - medmindre vi er forpligtet til at opbevare disse oplysninger til legitime forretningsmæssige eller juridiske formål.

Desuden har du yderligere rettigheder, såsom at begrænse behandlingen af ​​dine personoplysninger på bestemte måder, at få en kopi af dine personlige oplysninger i en almindeligt anvendt elektronisk form, at gøre indsigelse mod bestemt behandling af dine personoplysninger fra os, herunder at fravælge af enhver marketingkommunikation, som vi sender dig, og for at bede om, at dine data bliver gjort bærbare.

Hvis du ønsker at udøve nogen af ​​ovenstående rettigheder, bedes du kontakte os ved hjælp af kontaktoplysningerne angivet nedenfor. For at beskytte dit privatliv og din sikkerhed skal vores DPO/Compliance-team tage alle rimelige skridt for at sikre, at din identitet er verificeret, før du giver adgang, eller berigtigelse eller sletning.

 

 1. Adgang til og sletning af dine personlige oplysninger

Når du opretter en konto og logger ind på dit 'Min konto'-område, er den beskyttet af din adgangskode og kan kun tilgås af dig. Du kan til enhver tid administrere indholdet og oplysningerne på din konto ved at logge ind på dit "Min konto"-område. Du er ansvarlig for at holde denne adgangskode fortrolig. Vi beder dig om ikke at dele denne adgangskode med nogen.

Bemærk venligst, at Nortra Online ApS forbeholder sig retten til at fjerne oplysninger fra vores database, som omfatter alt indhold, som vi anser for at være ulovligt, upassende eller stødende. Vi respekterer de valg, du træffer for at begrænse deling eller synlighedsindstillinger i din "Min konto".

Du kan til enhver tid deaktivere eller slette din konto, gøre din profil anonym eller vælge ikke at gøre din profil søgbar. For at deaktivere, skal du gå til din "Min konto".

Hvis du gerne vil slette din konto permanent, kan du sende en e-mail til vores Data Protection Officer på privacy@nortra.eu med emnelinjen "Slet mine oplysninger og min konto permanent". Glem ikke at fortælle os, hvem du er.

 

 1. Hvem deler vi dine personlige oplysninger med?

Vi deler ikke personlige oplysninger med virksomheder, organisationer og enkeltpersoner uden for Nortra Online ApS, medmindre et af følgende krav er opfyldt:

Med dit samtykke - Vi deler kun personlige oplysninger med virksomheder, organisationer eller enkeltpersoner uden for Nortra Online ApS, hvis vi har dit samtykke til at gøre det.

Til ekstern behandling – Vi vil give personlige oplysninger til vores underdatabehandlere baseret på vores instruktioner og i overensstemmelse med vores privatlivspolitik og eventuelle andre passende sikkerhedsforanstaltninger.

Af juridiske årsager - Vi deler personlige oplysninger med virksomheder, organisationer eller enkeltpersoner uden for Nortra Online ApS, hvis vi har en god overbevisning om, at adgang, brug, bevarelse eller videregivelse af oplysningerne er rimeligt nødvendigt for at:

 

Nortra Online ApS kan dele dine personlige oplysninger med:

Hostingudbydere, analytiske platforme, e-mail-tjenesteudbydere:

Smartjobboard - software platform

Mailchimp - e-mail-tjenesteudbyder

 

 1. Opbevaring af information og internationale overførsler

Alle personlige oplysninger, som du giver os, opbevares og opbevares generelt på vores sikre servere inden for Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde.

På grund af arten af ​​vores globale forretning og de nødvendige teknologier kan dine personlige oplysninger blive overført til vores godkendte tredjepartstjenesteudbydere, underleverandører og partnere uden for EØS, i lande, hvor der kan være et lavere juridisk niveau af databeskyttelse. I sådanne situationer har vi indført tekniske og sikkerhedsmæssige foranstaltninger for at forhindre tab eller uautoriseret adgang til dine personlige oplysninger, herunder overførsel af den nødvendige minimumsmængde af data, anonymisere dem, hvor det er muligt og indgå juridiske kontrakter for at sikre, at disse tredjeparter håndterer dine personlige oplysninger i overensstemmelse med denne privatlivspolitik og de europæiske niveauer for databeskyttelse. Men selvom vi har gjort vores bedste for at sikre sikkerheden af ​​dine oplysninger, skal du være opmærksom på, at vi ikke kan garantere sikkerheden af ​​oplysninger, der overføres over internettet.

 

 1. Håndtering af dine personlige oplysninger

Vi beholder dine oplysninger, så længe din konto er aktiv eller efter behov for at levere dine tjenester, eller vi har et løbende legitimt forretningsbehov for at gøre det. Vi beholder og bruger også dine oplysninger efter behov for at overholde vores juridiske forpligtelser, løse tvivl og håndhæve vores aftaler. Vi opbevarer dine oplysninger, så længe det er nødvendigt for det formål, som vi har indsamlet dem til. Når vi ikke har noget igangværende legitimt behov for at behandle dine personlige oplysninger, vil vi enten slette eller anonymisere dem eller, hvis det er muligt (f.eks. gemmes dine personlige oplysninger til backup-arkiver), så vil vi opbevare dine personlige oplysninger sikkert og isolere dem fra evt. videre behandling indtil sletning er mulig.

 

 1. Hvordan vi beskytter dine personlige oplysninger

Nortra Online ApS har taget passende tekniske og organisatoriske foranstaltninger for at beskytte dine data mod misbrug, uautoriseret eller ulovlig adgang, ændring, tab, beskadigelse eller ødelæggelse. Disse foranstaltninger omfatter:

Fysiske sikkerhedsforanstaltninger med låste døre og arkivskabe og kontrolleret adgang til vores faciliteter og sikre destruktion.

Teknologiske sikkerhedsforanstaltninger som brug af antivirus- og beskyttelsessoftware, datakryptering og overvågning af vores systemer og datacentre for at overholde vores informationssikkerhedspolitik, herunder periodisk gennemgang af vores informationsindsamling, opbevaring og behandlingspraksis, inklusive fysiske sikkerhedsforanstaltninger;

Organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger såsom opmærksomhed og træning i sikkerhed og privatliv for at sikre, at medarbejderne forstår vigtigheden og foranstaltningerne til at beskytte dine data.

 

 1. Tredjepartslinks og tjenester

Tjenesterne kan indeholde links til tredjeparters websteder, applikationer og tjenester, herunder sociale medietjenester, såvel som indlejrede billeder eller andet tredjepartsindhold og -funktioner. Din brug af disse funktioner kan resultere i indsamling, behandling eller deling af oplysninger om dig, afhængigt af funktionen. Vi er ikke ansvarlige for tredjeparters indhold, funktioner, sikkerhed eller praksis. Vi undersøger, støtter eller fremsætter ingen erklæringer om tredjeparter eller deres websteder, applikationer eller tjenester. De oplysninger, du vælger at give til, eller som indsamles af disse tredjeparter, er ikke dækket af vores privatlivspolitik.

 

 1. Børn og mindreårige

Nortra Online ApS’s websted er ikke rettet til, og vi indsamler heller ikke bevidst oplysninger fra børn under 18 år.

 

 1. Kontakt os

Hvis du har nogen anmodninger, spørgsmål, kommentarer eller bekymringer vedrørende vores privatlivspolitik, bedes du venligst skrive til os:

Nortra Online ApS

privacy@nortra.eu

 

Hvis du befinder dig i Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde, bedes du venligst skrive til os:

Nortra Online ApS

privacy@nortra.eu

 

 1. Ændringer af denne politik

Vi kan opdatere eller ændre vores privatlivspolitik fra tid til anden for at overholde loven eller for at opfylde vores skiftende forretningskrav. Gennemgå venligst ændringerne omhyggeligt. Vi vil offentliggøre eventuelle ændringer i privatlivspolitikken på denne side, og hvis ændringerne er væsentlige, vil vi tage passende foranstaltninger for at informere dig, i overensstemmelse med betydningen af ​​de ændringer, vi foretager. Ved at fortsætte med at få adgang til webstedet og bruge tjenesterne, vil din adgang og brug være underlagt disse opdateringer og ændringer.